דוכן פופקורן

דוכן פופקורן חם

כידוע, הפופקורן הוא מאכל שהומצא לפני מאות שנים ע"י האינדיאנים שבמרכז אמריקה, הם נהגו לקרוא לו "תירס מבוקע" או "תירס קלוי" והם אלו שלימדו את המתיישבים "הלבנים" כיצד להכין אותו.
מאז ועד היום, הפך הפופקורן למאכל הנפוץ ביותר באירועים, ירידים, פסטיבלים ומסיבות ברחבי העולם כולו, וכמובן נקשר הפופקורן באופן אסוציאטיבי לסרטים ולקולנוע.
כולנו מכירים את זה שאנחנו נכנסים למקום בו הכינו או מכינים פופקורן ומיד תופס אותנו הריח הנפלא שמתפשט באוויר ושאף אחד לא יכול להתעלם ממנו, ואוזנינו קולטות את קולות הפיצוצים הקטנים המעידים על פקיעת גרגירי התירס ואנו מתחילים להתרגש ולחפש את מקור הכנת הפופקורן…כי אין מה לעשות, אנחנו חייבים לטעום קצת…הרי אי אפשר לעמוד בפיתוי של אכילת פופקורן חם וטרי.
אז תעצמו עיניים ותתארו לעצמכם, איזה תענוג יהיה לכם ולאורחיכם, אצלכם במסיבה, כשיופעל דוכן הפופקורן וגרעיני התירס יתערבבו עם החמאה והמלח, והריח הנפלא יתפשט באוויר ויעביר בכולם את ההתרגשות הטבועה בנו ואשר מתפרצת החוצה כשאנו נתקלים במהלך חיינו בפופקורן חם וטרי.

ג'וי הפקות - דוכן פופקורן

תפריט נגישות

לוגו של וואטסאפ
כתבו לנו כאן
close slider

    חזרו אליי בבקשה